Oflu öğrenciler İyi ki varsın Eren! filmini izlediler

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ortaokul ve liselerden oluşan 500 öğrenci Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi'nin desteği ile Trabzon Forum Alışveriş Merkezinde sinemaya giderek Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izleyerek duygusal anlar yaşadılar.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan toplam 500 öğrenci Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi'nin desteği ile "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini Trabzon'da izledi.

11 Ağustos 2017 tarihinde Maçka'da teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay  Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedikli'nin hayatını konu alan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren"  sinema filmi gösterime girdiği 1 Ocaktan itibaren tüm Türkiye'de yoğun ilgi ile karşılandı. Filme Trabzon'da da yoğun ilgi var. Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ortaokul ve liselerden oluşan 500 öğrenci Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi'nin desteği ile Trabzon Forum Alışveriş Merkezinde sinemaya giderek Kesişme; İyi ki Varsın Eren  filmini izleyerek duygusal anlar yaşadılar.

Organizasyon ile ilgili açıklama yapan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; "Ülke olarak hepimizin yüreğini yakan ve tüm Türkiye'de vatan ve millet sevgisinde adeta  sembol kahramanlardan oluşan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay  Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedikli'nin  hayatını anlatan film öğrencilerimiz için bir filmden çok adeta ders niteliğinde bir belgesel film olmuş. Filmde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Sayın Kaymakamımız Hayrettin Çiçek ve Sayın Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na da öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile vatan ve millet için, milletin değerleri için şehit olmuş başta Eren yavrumuz olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Bu ülkede Eren'ler de bitmez, Ferhat'lar de bitmez, Necmi'ler de bitmez" sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

Öğrenciler filmden sonra öğretmenleri ile alışveriş merkezinde gezerek günlerini değerlendirmeye çalıştılar.