Başkan Sarıalioğlu, Üniversiteli gençlerle iftarda buluştu

Başkan Sarıalioğlu, Üniversiteli gençlerle iftarda buluştu

Of'ta Ramazan Ayı'nın bereketi gençlerle birlikte açılan iftar sofralarında yaşanmaya devam ediyor.

Of'ta Ramazan Ayı'nın bereketi gençlerle birlikte açılan iftar sofralarında yaşanmaya devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Gençlik Buluşması İftar Programı" çerçevesinde Of Teknoloji Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi.

Of Teknoloji Fakültesi öğrencileriyle iftar sofrasında bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, "Of Teknoloji Fakültemizde eğitim gören geleceğimiz mimarları gençlerimiz ile iftar sofrasında buluşarak, muhabbet ve sevgiyi paylaşmanın güzelliğini yaşadık" diye konuşu.

Buluşmaya katılan gençlerin yüksek enerjisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıalioğlu, "Davetimizi kırmayıp soframızı paylaşmak üzere buraya teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğitim-öğretim için üniversite hayatınızı Of ilçesinde tercih ettiğiniz içinde hem ilçem adına, hem şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize her şeyden önce sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da inşallah cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek Ramazan ayının da sizlere ömrünüzün sonuna kadar hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden Rabbim tuttuğunuz, tuttuğumuz oruçları kabul buyursun. İnşallah bu sofralarda, böyle güzel ortamlarda kavuştuğumuz gibi inşallah cennetinde buluşturmayı nasip etsin diyorum. Ramazan ayı süresince siz değerli gençlerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması İftar Programına; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Resul Çan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.