Başkan Sarıalioğlu'ndan, İftar Sonrası Çay Sohbetleri

Başkan Sarıalioğlu'ndan, İftar Sonrası Çay Sohbetleri

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde tüm Ofluları kucaklayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, iftar öncesi ve teravih sonrasında ilçe halkıyla buluşarak esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

11 ayın sultanı Ramazan, Of'ta bir başka güzel yaşanıyor. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde tüm Ofluları kucaklayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, iftar öncesi ve teravih sonrasında ilçe halkıyla buluşarak esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Ramazan ayının manevi ortamının en güzel şekilde yaşandığı buluşmalarda iftar öncesi ve teravih namazı sonrası bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; vatandaşların istek ve önerilerini dinlerken, vatandaşlarla birlikte çayları yudumlamanın keyfini ve Ramazanın maneviyatını yaşıyor.

RAMAZAN BİR OLMAK, BİRLİK OLMAKTIR

Oflularla iç içe olmayı bu Ramazan'da da ihmal etmeyen Başkan Sarıalioğlu, "Mübarek bir aydayız, huzur, kardeşlik ve paylaşmanın en çok yaşandığı şu günlerde, çay eşliğinde sıcak ve samimi sohbetlerle halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Her zaman halkımızla iç içe olmayı önemsedik olduk, olmaya da devam edeceğiz. Halkla birlikte yapılan yerel yönetimin daha bereketli olacağını biliyoruz. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da dostluklarımız pekiştiriyor. Bu vesile ile yaptığımız çalışmaların sonuçlarını vatandaşlarımızla birlikte değerlendirme imkânı buluyoruz. İftar sonrası ziyaretlerimizde Belediye Meclis Üyelerimiz ve Teşkilatımız ile birlikte değerli dostlarımızın çay davetine icabet ederek Taşhanpazarı ve İrfanlı Mahallesi sakinlerimizin davetine icabet ederek kendileriyle sıcak çay eşliğinde sohbet ettik. Ramazan akşamı sohbetlerini gerçekten çok özlemiştik. Misafirperverlikleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.