Of'ta Dünya Yetimler Günü'nde anlamlı iftar

Of'ta Dünya Yetimler Günü'nde anlamlı iftar

Of Kaymakamlığı tarafından 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle düzenlenen iftar yemeği, duygusal anlara sahne oldu.

Of Kaymakamlığı tarafından 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle düzenlenen iftar yemeği, duygusal anlara sahne oldu.

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen Dünya Yetim Günü nedeniyle bir iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programda Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu, yetim çocuklarla bir araya gelerek, çeşitli hediyeler verdi.

Dünya Yetim Günü sebebiyle Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilgili birim müdürleri, yetim aileleri ve çocuklar katıldı.

BİZLER YETİM OLAN BİR PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ

Yetim çocuklarla bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlenen iftar programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Başkan Sarıalioğlu programda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bugünkü gönül soframızda bulunan konuklarımız çok özeldi. Ramazan ayının 15'i olarak ilan edilen Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İlçemizde ki yetim-öksüz çocuklar ve yakınları ile iftar programında bir araya geldik. Ekmeği ve duayı paylaştık. Yetim bir peygamberin ümmeti olarak, yetimin yüzündeki tebessümün tüm dünyayı güzelleştireceğine inanıyoruz. Bir tebessüm ile geleceği aydınlatan çocuklarımızın umut ışığı hiç sönmesin. Programımıza katılan çocuklarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yaklaşan Kadir Gecelerini ve Bayramlarını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.