Başbakan Erdoğan ile Başkan Sarıalioğlu'nun Buluşması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Toplu açılışlarda bulunmak üzere Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile kısa bir görüşme yaptı. Samimi bir havada gecen görüşmede Başbakan Erdoğan, Başkan Sarıaloğlu'na gösterdiği ilgi dikkat çekti.

Görüşme sonrası Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Sayın Başbakanımızla yaptığımız kısa görüşmede Trabzon'a ve Ofumuza yapmış oldukları yatırımlarda dolayı teşekkür ettiğini, Of'a yapılması gerekenler hakkında kısa bilgiler verdiğini" söyledi. Başkan Sarıalioğlu Trabzon'a yapılan yeni yatırımlar arasında güzel Ofumuza 1 tane futbol stadı kazandıracaklarını ve yatırımların devamının geleceğini belirtti.