Başkan Sarıalioğlu Gönül Sofrası’nda Oflularla buluştu

Başkan Sarıalioğlu Gönül Sofrası’nda Oflularla buluştu

Of Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ancak yaşanan pandemi dolayısıyla iki yıl ara verilen Geleneksel Of Gönül Sofrası, Çarşıbaşı Büyük Camii Meydanında yeniden gerçekleştirildi.

Of Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ancak yaşanan pandemi dolayısıyla iki yıl ara verilen Geleneksel Of Gönül Sofrası, Çarşıbaşı Büyük Camii Meydanında yeniden gerçekleştirildi.

Of Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Of Gönül Sofrası yoğun katılımla gerçekleştirildi. Of Çarşıbaşı Büyük Camii Meydanı’ndaki sokak iftarında gönüller birleşti, ilçe halkı iftar sevincini paylaştı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, iftar öncesi mahalle sakinleri ile tek tek sohbet etti. Başkan Sarıalioğlu, samimi bir ortamda geçen iftar programında Ramazan ayı içerisinde tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul edilmesi temennisinde bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehter Ekibinin marş dinletileri ile başlayan program; ezanın okunması ile açılan oruçlarla birlikte iftar sevinci ve bereketi yaşanırken, ilçe halkı iftar organizasyonundan dolayı Başkan Sarıalioğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

RABBİM İBADETLERİMİZİ KABUL EYLESİN

İftar sonrası yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of Belediyemizin düzenlemiş olduğu Gönül Sofrası'nda hemşehrilerimizle iftarımızı yaptık. Of Belediyesi olarak, geleneksel hale getirdiğimiz ancak pandemi dolayısıyla 2 yıl ara verdiğimiz Of Geleneksel Gönül Soframız etrafında tekrardan sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyor, Rabbime bu birlik ve beraberliğimizden dolayı sonsuz şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, gönül soframıza şeref verdiniz. Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofrasında buluştuk. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. İftar soframızın bereketine katılan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'na ve gönül soframıza ortak olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yoğun katılımın olduğu Geleneksel Of Gönül Sofrasına; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Ofspor takım oyuncuları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.