Başkan Sarıalioğlu, KYK yurdunda kız öğrencilerle iftar yaptı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kız öğrencilerle iftar programında buluşarak, Ramazan ayının bereket ve heyecanını paylaştı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, iftar sofralarında ve teravih namazlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün bir mahallede vatandaşlarla birlikte olan Başkan Sarıalioğlu, bu kez de Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Of Hamdiye Yıldırım Kız Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında üniversiteli öğrenciler ile buluştu. Burada büyük ilgiyle karşılaşan Başkan Sarıalioğlu, yurttaki kız öğrencilerin iftar masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Sarıalioğlu'na Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar, Of Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel ve Kredi Yurtlar Kurumu Of Yurt Müdürü Ali Tarakçı eşlik ederek yurt hakkında bilgiler verdi. İftar sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlayarak taleplerini de tek tek not alan Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerden her türlü sıkıntı ve sorunlarında kapılarını çalmalarını istedi.

Öğrencilerin hayallerinin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Sarıalioğlu, “Gönlümüzde bir, soframızda bir. Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için kurulan iftar sofrasında öğrenci kardeşlerimizle beraberdik. Kredi Yurtlar Kurumu Hamdiye Yıldırım Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimizle iftar yapıp akabinde genç dimağlarla sohbet ettik. Yolunuz, bahtınız hep açık olsun gençler. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Misafirperverlikleri için yurt Müdürümüz ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.