Başkan Sarıalioğlu'ndan bayram öncesi esnaf ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan bayram öncesi esnaf ziyareti

ederek esnafların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde işyerlerini ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Sarıalioğlu, Ramazan Bayramı öncesinde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Hayırlı ve bol kazançlar dilediği esnafların bayramlarını tebrik eden Sarıalioğlu, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her bayram olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Sarıalioğlu, bir araya geldiği esnaf ve vatandaşların bayramlarını tek tek kutladı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Sarıalioğlu, Ramazan Bayramı’nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu. Çarşı ziyareti sırasında vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Sarıalioğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Başkan Sarıalioğlu’nu aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini sundu.

Ramazan’ın ruhunu en iyi şekilde yaşadıklarını ve bayramı coşkuyla karşılayacaklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayına Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Hemşehrilerimizin tebessümü, duaları ve memnuniyetleriyle karşılaşmak. İftardan önce esnaf ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek, sohbet ettik.  Esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Rabbim gönlü güzel ve güler yüzlü hemşehrilerimizle muhabbetimizi daim eylesin. Bayram öncesinde de esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın bayramını kutlamak istedik. Tüm esnaf kardeşlerimin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun” dedi.