Başkan Sarıalioğlu, sahurda gençlerle buluştu

Başkan Sarıalioğlu, sahurda gençlerle buluştu

Gençlerin büyük ilgi gösterdikleri programda bir süre gençlerle sohbet eden AK Parti Of İlçe heyeti, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Gençlerin büyük ilgi gösterdikleri programda bir süre gençlerle sohbet eden AK Parti Of İlçe heyeti, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sahurda gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Etkinlikte Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Resul Çan ile parti yöneticileri ve çok sayıda genç katıldı.

Gençlik projeleri üzerine istişarelerde bulunan ve görüşlerini dinleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ülkemizi 2023 hedefine, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaştıracak, başarılarıyla milletimizin gururu olacak genç kardeşlerime inanıyor ve güveniyorum. Onların daha güzel ve mutlu olabilecekleri bir şehirde yaşamaları için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Of’umuzun, Trabzon’umuzun ve ülkemizin geleceği olan kıymetli gençlerimizle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Genç kardeşlerimizle sık sık bir araya gelmeye, istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Onların gözlerindeki bu ışıltıyı görünce geleceğe yönelik umutlarımız kat be kat artıyor. Bu güzel sohbette bizlere eşlik ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

RAMAZAN BİR OLUNCA, BİRLİK OLUNCA GÜZEL

Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Ramazan’da tüm teşkilatımızla tek vücut bir aradayız. Sofraların en güzeli, en bereketlisi, kalabalık olanıdır. Hele bir de, o sofrada gençlerimiz var ise, üstüne bir de sahur vaktiyse, sofraların en güzeli sizin olur. AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanımız Sefa Küçükali, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Resul Çan ve Teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla sahur sofrasında bir aradayız. Ramazan bir olunca, birlik olunca güzel” ifadelerini kullandı.