Başkan Sarıalioğlu, Ramazanın bereketini vatandaş ile paylaşıyor

Başkan Sarıalioğlu, Ramazanın bereketini vatandaş ile paylaşıyor

Ramazan bereketini vatandaşlar ile birlikte yaşamak için hassasiyet gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayının ilk gününden teravih namazlarında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ramazan bereketini vatandaşlar ile birlikte yaşamak için hassasiyet gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayının ilk gününden teravih namazlarında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bu ayın güzelliklerini ve bereketini Oflu hemşehrileriyle birlikte yaşıyor. Başkan Sarıalioğlu, vatandaşlarla iftar sofralarında, iftar sonrası teravih namazında ya da çay sohbetlerinde bir araya geliyor.

BAŞKAN SARIALİOĞLU, HER GÜN AYRI BİR MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

İrfanlı, Pınaraltı, Bölümlü, Uğurlu, Sıraağaç Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını mahalle sakinleri ile yaşamanın önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretleri sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı bölge esnafıyla hem de mahalle sakinleriyle keyifli sohbetler gerçekleştiren Başkan Sarıalioğlu, Ramazan Ayı’nın; ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu söyledi.

Başkan Sarıalioğlu, kılınan teravih namazının ardından hemşehrileriyle çay eşliğinde neşeli bir ortamda geçen sohbetlerde vatandaşlara bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak belediye çalışmaları hakkında da bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN SARIALİOĞLU; "RAMAZAN'IN BEREKETİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ"

İftar, teravih ve sonrasında farklı bir mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, huzur ve bereket iklimi Ramazan’ın, Of’ta ayrı bir atmosferde idrak edildiğine dikkat çekerek, “Ramazan ayının güzelliklerini Of’ta tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bu çerçevede iftar, teravih ve sonrasında farklı bir mahallemizde vatandaşlarla buluşuyoruz. Gerek iftar sofraları gerekse teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Mahalleleri ziyaretimizde, vatandaşlarımız isteklerini ve taleplerini bize aktarıyor. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretiyoruz. Vatandaşlarımızla buluşmamızda sadece sohbeti değil, çayımızı, mutluluğumuzu ve hüznümüzü de paylaşıyoruz. Birlikte huzurla geçireceğimiz nice ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu, Ramazan Ayı’nın feyzini Oflu hemşehrileriyle paylaşmanın huzur verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Vatandaşlar da Of Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Sarıalioğu’na teşekkür etti.