Başkan Sarıalioğlu, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Sarıalioğlu, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek talepleri yerinde dinledi.

Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sanayi esnafları ile bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek talepleri yerinde dinledi.

Başkan Sarıalioğlu, ziyaretleri kapsamında AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri ile birlikte Of Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet eden Sarıalioğlu talepleri dinledi, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ‘Of İçin Canla Başla’ ilkesi çerçevesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin kendisi açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, “AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Sezgin Mumcu, AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ve teşkilatımımız ile birlikte Of Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ederek, bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizle sohbet ettik. Fikir alışverişinde bulunarak talep ve beklentilerini dinlediğimiz kıymetli esnaflarımıza Hayırlı Ramazanlar, bol ve bereketli kazançlar diledik. Sık sık gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde talepleri yerinde dinliyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerine, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Çözüm noktasında istişarelerde bulunuyoruz. Varsa eksikleri bizzat yerinde tespit ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz vatandaşımızın bize gösterdiği samimi destektir. Onlardan aldığımız bu güçle, şehrimiz için, şehrimizin geleceği için gayretle çalışıyoruz. Of her geçen gün değişimi ve gelişimi yaşamaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde Of’umuzun geleceğine değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Sanayi esnafı da Başkan Sarıalioğlu’nun ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.