Başkan Sarıalioğlu, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Sarıalioğlu, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programında Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, gaziler ve aileleri yer aldı.

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Gazi ve şehit aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluşan Başkan Sarıalioğlu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere rahmet dileyerek kahraman gazilere şükranlarını sundu. Başkan Sarıalioğlu, “Bugün Gönül sofralarımızda bugün Şehit ve Gazi aileleri ile birlikte orucumuzu açtık. Bizlere eşlik ettikleri için tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yerel yönetimler olarak her zaman şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve ailelerinin yanında olmaya gayret ediyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi devlet ve millet olarak onları asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bu vatan uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.