Türk Yıldızları OF Semalarında Gösteri Uçuşu Yapacak

Ülkemizi, Ay Yıldızlı bayrağımızı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı olan Türk Yıldızları akrobasi timi Of Belediyesi'nin organizasyonuyla Of sahil etkinlik alanında 4 Ağustos Perşembe saat 14:00 da gösteri uçuşu yapacak.

Yaptıkları gösteriler ile gökyüzünde sergiledikleri birbirinden güzel hareketlerle nefesleri kesen Türk Yıldızları, 4 Ağustos'ta Of'ta gösteri uçuşu yapacağını ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bundan dolayı son derece memnuniyet duyduklarını belirterek, "Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide ekibi Türk Yıldızları'nı Of’umuzda ağırlamak bizi heyecanlandırdığı gibi son derece de mutlu ediyor. Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk milletinin gönlünde silahlı kuvvetlerimizin çok ayrı bir yeri vardır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her birimi, her timi ve her bir parçası bizim için değerlidir, içimizden bir parçadır. Ofluların da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olan sevgisi ve saygısı çok başkadır" dedi.

ETKİNLİKLERE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Türkiye'de ve yurtdışında gösteri uçuşlarında, Türk Yıldızları'nın çok seçkin bir konumu olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları, Of Belediyemizin ev sahipliğinde, 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 14:00 da Of sahil etkinlik alanı boyunca başınız dik, gözünüz göklerde olsun. Yöresel sanatçılarımızdan Cemal Berber ve Orhan saygın'ın konserleriyle başlayıp Türk Yıldızları'nın gösterisi ile devam edecek olan bu görsel şölene tüm halkımız davetlidir. Bugüne kadar pek çok ülkede başarılı uçuşlar yaptılar. Gösteri uçuşu yaptıkları bütün ülkelerde kendilerine hayran kitlesi oluşturdular. Bizim davetimiz üzerine Trabzon'da ve Of’ta gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları'ndan bütün Trabzonlular olarak onur duyuyoruz ve onları merakla bekliyoruz. Onların yeteneklerini ve performansları görecek olmaktan dolayı da ayrıca memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.