Başkan Sarıalioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konut teşekkürü

Başkan Sarıalioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konut teşekkürü

Türkiye genelinde 250 bin konut yapılacağı 'İlk evim, İlk iş yerim' projesi kapsamında Trabzon'un Of ilçesinde 150 konut yapımı gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin açıklamasının ardından Trabzon'da ilçelere yapılacak konut sayıları belli oldu. Türkiye genelinde 250 bin konut yapılacağı 'İlk evim, İlk iş yerim' projesi kapsamında Trabzon'un Of ilçesinde 150 konut yapımı gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, vatandaşların büyük bir memnuiyet duyduğunu belirterek, " Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışır, dünyadaki en büyük sosyal konut yatırımı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Milyonlarca vatandaşımızın yüzünü güldürecek 'İlk Evim İlk İş Yerim' Projesi'nde ilk etapta Trabzon'umuza 2300, Of'umuza 150 konut müjdesi verildi. Ben başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız hemşerimiz Ömer Bulut'a ilçem adına teşekkür ederim. Of'umuz için hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında 2+1 konutlar 2 bin 280 lira taksit 240 ay vade, 3+1 konutlar 3 bin 187 lira taksit 240 ay vade ile alınabilecek.