Hayırsever İsmailoğlu'ndan Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na Kuran sınıfı

Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda Sümeyye İslamoğlu tarafından yaptırılan Kuran-ı Kerim sınıfı açıldı.

Bölümlü Mahallesi nüfusuna kayıtlı Almanya'da ikamet eden görme engelli hayırsever  Sümeyye İsmailoğlu dedesi ve babaannesinin ruhlarına ithafen Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na Kuran-ı Kerim sınıfı yaptı. Kuran-ı Kerim sınıfının açılışı Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, hayırsever Sümeyye İsmailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim Sınıfının açılış kurdelesi Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, hayırsever Sümeyye İsmailoğlu tarafından kesildi. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer açılışta yaptığı konuşmada; "Hayırlı olsun. Gerçekten çok nezih bir sınıf olmuş. İnşallah öğrencilerimiz buradan en iyi şekilde istifade edecekler. Hayırsever Sümeyye hanıma da teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin. Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerken,  başarılar temenni ediyorum" dedi.

Kaymakam Demirer okul idaresi tarafından hazırlanan teşekkür plaketini hayırsever Sümeyye İsmailoğlu'na takdim ederek teşekkür etti. Kaymakam Demirer öğrencilerle sohbet ettiği açılış programı 8/C sınıfı öğrencisi Mahmut Biberoğlu'nun yaptığı dua ile sona erdi.

Kuran-ı Kerim Sınıfı açılışının ardından Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşarak, sohbet etti. Of Kaymakamı Demirer öğretmenlerle tanışıp sorunlarını dinleyerek yeni eğitim öğretim yılının kazasız, belasız, başaralı geçmesi dilek ve temennilerinde bulundu.