Of Teknoloji Fakültesi'nden 6'ıncı Hamsi Festivali

Of Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen geleneksel hamsi festivalinin 6'ıncısı, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla üniversitenin bahçesinde yapıldı.

Her geçen yıl öğrenci sayısı ve kalitesini artıran Of Teknoloji Fakültesi sosyal, kültürel aktiviteler yaparak Of İlçesi ile üniversite öğrencilerin buluşmasına katkı sağlıyor.

Fakülte yönetimi tarafından Of Belediyesi'nin de destekleriyle bu yıl 6'ıncıısı düzenlenen Hamsi Festivalinde öğrenciler ve katılımcılar hamsiye doymanın keyfini yaşarken öğrenciler sonbaharın güzel havası ile stres attılar.

Festivale Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci ve akademik üyeleri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikle ilgili olarak Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer şehrin kaynaşması için çok güzel bir organizasyon olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı İrfan Acar, etkinliğe destekleri nedeniyle Başkan Sarıalioğlu'na, katılımları nedeniyle Kaymakam Demirer'e, Rektör Çuvalcıya ve diğer katılımcılara teşekkür etti.