Başkan Sarıalioğlu'ndan Gazi Demirtaş'a ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, GATA'daki tedavisi tamamlanarak Of'a dönen Piyade Komando Uzman Çavuş Mehmet Demirtaş'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde görev yapan Piyade Komando Uzman Çavuş Mehmet Demirtaş, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Sol bacağına mermi isabet eden uzman çavuş Demirtaş, diğer bacağını ise cebindeki cep telefonu sayesinde kurtardı.

Kuzey Irak'ta yürütülen operasyonda yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Mehmet Demirtaş'ın GATA'daki tedavisi tamamlanarak, sağ kasıktan giren merminin kalması sonucu çeşitli ameliyatlar gördükten sonra baba ocağı memleketi  Of'a döndü.

Piyade Komando Uzman Çavuş olarak 4,5 senedir Suriye'de görev yapan Demirtaş, 3 ay önce Kuzey Irak'a görevlendirilmişti. Ankara'da 2 ay boyunca GATA'daki tedavisi tamamlanan Demirtaş, Of’a geldi. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of İlçe Garnizon Komutanı Burak Çelik, Piyade Komando Uzman Çavuş Mehmet Demirtaş'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

VATAN SİZE MİNNETTARDIR

Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Kapımız 24 saat açık. Vatan için göğsünü siper eden kahraman gazilerimize minnettarız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, yaşanan kahramanlık destanları asla unutulmayacak" dedi.