Yeşilay'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Yeşilay'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bağımlılık ile mücadelede işbirliği konularını görüşmek üzere Yeşilay Trabzon Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetimini makamında kabul etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bağımlılık ile mücadelede işbirliği konularını görüşmek üzere Yeşilay Trabzon Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetimini makamında kabul etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Şube Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Of Temsilcisi İzzet Keleş'i kabul etti. Yeşilay gönüllüsü Başkan Salim Salih Sarıalioğlu'na Yeşilay rozeti ve kol bandı takıldı.

Başkan Sarıalioğlu'na da çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Güner, misafirperverliği ve destekleri nedeniyle teşekkür etti. Güner, "Yeşilay'a her geçen gün ilgi daha da büyüyor. Bu büyümenin yanında bağımlılıklarla mücadele noktasında Yeşilay'dan beklentiler de büyüyor. Bu beklentileri karşılamak için insanüstü bir gayretle çalışıyoruz. Ancak bu sadece bizim gayretimizle değil, sizlerin de katkısıyla yürümeli. Bu konuda destekleriniz çok önemli" dedi.

Of Belediyesi ile Yeşilay'ın ortak çalışma ve işbirliği protokolü yapılmasının gündeme geldiği görüşmede Yeşilay çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gençleri bağımlılıklardan uzak tutmak adına onları kültürel, sanatsal faaliyetlere, spor aktivitelerine yönlendirmek için bu konuda gerekli adımları atacaklarını dile getirdi.

İLKOKULDA YEŞİLAY BAŞKANIYDIM

İlkokuldayken Yeşilay Kulübü Başkanı olduğunu ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Değerli Yeşilay heyetinin ziyaretlerine çok teşekkür ederim. Yeşilay benim kulübüm. Ben ilkokuldayken Yeşilay Kulübü başkanıydım. Onun için bana yabancı olmayan bir Sivil Toplum Kuruluşumuz. Ben sizden biriyim. Kötü alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadele konusunda yapılacak çalışmaların artırılması gerekiyor. Bu konuda Yeşilay’ın Of’ta kurumsallaşması için ve yapacağı faaliyetler için gerekli desteği vereceğiz inşallah. Yapmış olduğunuz bu hayırlı çalışmalarda sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.