Başkan Sarıalioğlu'ndan '2023' yılı mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan '2023' yılı mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarıalioğlu, yeni yıl mesajı yayınlayarak Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olacak ve Cumhuriyet'in ilanının da 100. yıldönümü olan 2023 yılının ülkemiz başta olmak üzere herkese sevgi, huzur ve başarı getirmesini diledi.

2023 yılında da Of'u her alanda daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Her yeni yıl; coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2023 yılının, Trabzon'umuz, Of'umuz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diliyor, tüm dünyada barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Büyük hedeflerin hayata geçeceği, ülkemiz adına nice hizmetlerin yapılacağı Türkiye Yüzyılı için heyecanlıyız.  2023 yılının "Büyük ve Lider Türkiye" idealimize ulaşmamıza vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. İnşallah geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi 2023 senesi de Of'un şahlanış yılı olacak.

Hizmetlerle dolu 2022 yılını geride bırakırken, 2023 yılına hizmet çıtamızı daha da yükselterek şehrimize vizyon katacak yeni projelerle merhaba diyoruz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeyi sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizin bize verdiği emaneti her şeyden üstün bilerek hizmet kalitemizi daha da artırıp, yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

2022 yılını geride bırakırken söz verdiğimiz gibi ilçemize eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora ve altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda sayısız eser kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, hemşerilerimizden aldığımız destekle Of'umuzu marka şehir yapmak için aynı kararlılıkla canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak 2023 yılının ülkemiz başta olmak üzere herkese sevgi, huzur ve başarı getirmesini dilerim. Yeni yıl, hayırla ve bereketle gelsin inşallah."