Başkan Sarıalioğlu, 'Hizmetin Şarkısı Bitmeyecek'

Başkan Sarıalioğlu, 'Hizmetin Şarkısı Bitmeyecek'

Of'un vizyon projelerinden bir olan Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark projesi hızla yükseliyor.

Of'un vizyon projelerinden bir olan Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark projesi hızla yükseliyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan ve vizyon projelerinden biri olan "Of Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark Projesi" için çalışmalar hızla devam ediyor.

Şehrin merkezi konumundaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldıracak proje ile şehre, yöre mimarisine uygun estetik bir yapı kazandırılacak. İçerisinde 25 dükkan ve bir caminin yer alacağı projede kapalı otopark bulunuyor.

Çalışmaları  yakından takip ederek yetkililerden bilgiler alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of'u yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediyemizin tüm imkânlarını hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için kullanıyoruz. 'Of Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark' projemiz bu çalışmalardan bir tanesi" dedi.

Of'ta bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of'umuzda ilklere imza atmanın mutluluğu ve gururuyla vizyon projelerimiz arasında yer alan "Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark" için çalışmalarımız devam ediyor. Cenabı Allah kazasız belâsız tamamlamayı, hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı nasip etsin. Of halkımız her şeyin en iyisine layık, şehrimize değer katacak bir vizyon projemizi daha hayata geçiriyoruz. TOKİ ve Belediyemiz işbirliği ile devam eden bu proje ile Of'umuza güzel bir eser daha kazandıracağız. Projenin alt katları kapalı otopark alanı olacak. Üst bölümde yöresel mimarimize uygun olarak çarşı inşa edilecek. Proje çerçevesinde, 25 adet dükkan ve 1 adet de cami yapılacak. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Hemşehrilerimize hizmetimizin şarkısı bitmeyecek ve yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz. Bu güzel eserimizin şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.