Of'ta üstyapı çalışmaları hız kesmiyor

Of'ta üstyapı çalışmaları hız kesmiyor

Of Belediyesi'nin vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak başlattığı çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor.

Of Belediyesi'nin vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak başlattığı çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor.

Of Belediyesi ilçede yeni açılan yollarda ve yenilenen yollarda üstyapı çalışmaları gerçekleştirerek yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Of Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yeni yol hizmeti sunmak için aralıksız çalışıyor. İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi ve Söğüt Sokak'ta fen işleri ekipleri alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyor. Yollarda yeni kaldırım, kilit parke ve sokak iyileştirme çalışması yapılarak yeni yolları mahalleye kazandıran ekipler, deforme olmuş yolları da onarım yaparak yeniliyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu her bölgede yoğun bir yol çalışması içerisinde olduklarına dikkat çekerek, vatandaşlara en güzel Of'u sunmak için gece-gündüz yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Başkan Sarıalioğlu, "Her geçen gün büyüyen ilçemizde iş yükümüz de doğal olarak artıyor ve ihtiyaçlara cevap vermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda yeni yollar açarken, üst yapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları da yeniliyoruz. Bu anlamda her mahallemize dokunup çalışma gerçekleştiriyoruz. Fen işleri ekiplerimiz ömrünü tamamlamış asfalt yolları yenileme, yeni yol kazandırma, yeni yolları kilitli parkeyle döşeme ve deforme olmuş yollarda vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına yenileme çalışmaları ile yoğun bir üstyapı çalışması seferberliğine girdi. Tek amacımız yollarında sorun yaşanmayan daha güzel bir ilçeyi vatandaşlarımıza sunmaktır" diye konuştu.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.