Başkan Sarıalioğlu'ndan Ödüllendirme

Başkan Sarıalioğlu'ndan Ödüllendirme

Of Belediyesince düzenlenen 1.geleneksel Of Belediyesi Turnuvasında derece yapanlar Başkan Sarıalioğlu tarafından ödüllendirildi.

31 Mayıs tarihinde Of kapalı spor salonunda düzenlenen  "1.geleneksel  Of Belediyesi  Turnuvası'na işlerinin yoğunluğu nedeni ile katılamayan Başkan Sarıalioğlu derece yapan sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi. Sarıalioğlu "İlkini bu yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı şekilde düzenleyip  insanlarımızın sporla iç, içe yaşamalarına katkı sağlamak istiyoruz. Belediyemizin spor alanında elde ettiği başarılar var.  Bende lise yıllarımda masa tenisi oynuyordum, onun için bu spor dalına yabancı değilim. Umut ediyorum bu spor dalını da branşlarımız arasına katarak bu alanda da başarı sağlarız" dedi.  

Turnuvada gençlerde ve veteranlar  da birinci olanları yarım, 2 ve 3.olanları da çeyrek altınla ödüllen- diren Sarıalioğlu "Sizleri başarılarından dolayı kutluyor ve devamını diliyorum" dedi.  Ödüllerin dağıtımının tamamlanması ile tören sona erdi..