Başkan Zorluoğlu ve Sarıalioğlu Of'ta incelemelerde bulundu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte Of'ta üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Of'ta yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Of Atatürk Bulvarı üzerinde altyapısı tamamlanan ve üstyapı çalışmaları başlatılan alanda incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu ve Sarıalioğlu'na TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve ilgili daire amirleri eşlik etti. Of Sanayi Caddesi üzerinde yapılan kaldırım ve yol çalışmalarını da yerinde denetleyen Başkan Zorluoğlu ve Sarıalioğlu, işçilerle uzun uzun sohbet ettiler.

Yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundan Başkan Zorluoğlu, "Of ilçemizde Of Belediyemizle birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz dış cephe, kaldırım ve yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Yapılan çalışma gayet memnun edici şekilde ilerliyor. İlk günden itibaren sadece Ortahisar'a değil 18 ilçemizin tamamına adaletli ve hakkaniyetli hizmet götürmeyi amaçladık. Büyükşehir tüm ilçelerde görünür olacak hedefiyle yola çıktık ve bu hedefi gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden Atatürk Bulvarı Dış Cephe ve Peyzaj Yol Düzenleme çalışmamızı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İlçemize nazik ziyaretleri için başkanımıza teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum. Projelerimize desteklerini esirgemeyen kıymetli başkanımıza şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.