Of'tan 3 tır yardım malzemesi yola çıktı

Türkiye'de yaşanan deprem afeti nedeniyle; Of Belediyesi, Of Kaymakamlığı ve Kızılay Of Şubesi'nin başlattığı yardım kampanyası için toplanan 3 tır acil ihtiyaç malzemesi yola çıktı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği deprem yardım kampanyası için toplanan malzemeler yola çıktı. Oflu vatandaşların, esnafların ve kurumların seferber olduğu kampanya ile ilk etapta 3 tır yardım toplandı. Giyecek, ısıtıcı ve ihtiyaç malzemesinden oluşan 3 tır  dualar eşliğinde deprem bölgesi için yola çıktı. Deva eden yardımlar peyderpey gönderilirken diğer yardımlar ise gönderilmek için hazırlanıyor.

İŞ MAKİNELERİ DE BÖYGEYE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Of Belediyesi tarafından taşıyıcı kamyon, ekskavatör, lastikli yükleyici, kamyon ve greyderden oluşan 5 iş makinesi deprem bölgesine gönderildi. Ayrıca iki hayırsever tarafından Of Belediyesi ile koordineli olarak 2 adet sal kamyon belediye ekipleriyle yola çıktı.

İŞ MAKİNESİ NAKLİ İÇİN SAL KAMYONA İHTİYAÇ VAR

Tüm Türkiye'nin eşsiz bir dayanışma örneği gösterdiğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bizde Oflu hemşehrilerimizle, kurum amirlerimizle, esnafımızla, güvenlik güçlerimizle beraber elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çok aziz bir millet olduğumuzu bu kara günde bir kez daha görüyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acılarını biraz olsun hafifletmek için yardımlarda bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmaz inşallah. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bölgeye iş makinesi ve kamyonlarımızı gönderdik. İş makinesi göndermek için sal kamyon sıkıntısı yaşanıyor. Eğer yardımsever vatandaşlarımızdan sal kamyon konusunda yardımcı olacak olursa daha fazla iş makinesi bölgeye gönderebiliriz" dedi.