Oflular hayır için yarışıyor

Oflular hayır için yarışıyor

Türkiye'yi sarsan deprem afeti için Oflu vatandaşlar ele ele vererek depremzedeler için çalışmaya devam ediyor.

Türkiye'yi sarsan deprem afeti için Oflu vatandaşlar ele ele vererek depremzedeler için çalışmaya devam ediyor.

Türkiye tarihte pek az görülen bir deprem afetini yaşıyor. 10 İli etkileyen binlerce vatandaşın ölümü ve yaralanmasına neden olan deprem afetinin yaralarının sarılması için tüm Türkiye'de adeta bir seferberlik ruhu hakim. Of ilçesi de belediye, kaymakamlık, bütün kurumları ve vatandaşları ile dayanışma ruhunun bir örneğini sergiliyor. Depremin ilk saatlerinden itibaren harekete geçen Oflu vatandaşların yardımları Of Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda toplanmaya devam ediyor. Toplanan yardımlar kurum çalışanları ve gönüllü vatandaşlar tarafından kolilenerek tırlara dolduruluyor. Daha önce deprem bölgesine gönderilen tırlarla birlikte bu gün 6'ncı tır ve bir adet acil ihtiyaç malzemesi doldurulan tır deprem bölgesine hareket edecek.

Oflu vatandaşlarla birlikte gece gündüz yardım mesaisinde çalışan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu vatandaşlara bir konuşma yaparak teşekkürlerini iletti.

"BİR KEZ DAHA SİZİNLE GURUR DUYDUM"

Oflu vatandaşlarını her zaman olduğu gibi bu acı günlerde de iyi bir reaksiyon gösterdiğini

belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Deprem bölgesi için bu gün 6'ıncı yardım tırımızı ve bir adet kamyonumuzu yola çıkarmış olacağız. Pazartesi günü sabahın ilk saatlerinden itibaren buradaki çalışmalara çok büyük destekler verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Şahsım adına, kurumumuzdaki çalışanlarımız adına ve kaymakamlığımız adına hepinize şükranlarımızı sunuyorum. Bu süreçte yaptığınız çalışmalardan ve gösterdiğiniz emekten dolayı bir kez daha sizlerle gurur duydum. Ne zaman milletimizin başına bir hadise gelse Of gerçekten etle tırnak gibi olmayı başarıyor ve hayırda birbiriyle yarışıyor. Rabbim hayırlarınızı kabul buyursun, gücünüze güç sabrınıza sabır katsın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde çalışan bütün görevlilerimize ve vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.