Of Belediyesi iş makinesi ve ekipleri deprem bölgesinde

Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından deprem bölgesine sevk edilen Of Belediyesi iş makinesi ve personelleri bölgede çalışmalara katılıyor.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin ardından Türkiye’nin dört bir yanından personel ve iş makineleri bölgeye sevk edildi.

Of Belediyesi de paletli ekskavatör, taşıyıcı kamyon, damperli kamyon ve kamyonetten oluşan iş makinesi grubu ve 9 kişilik personel grubunu bölgeye sevk etti.

İş Makinesi grubu Kahramanmaraş'a sevk edilirken destek personelleri ise Adıyaman'a sevk edildi.

İş makineleri arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında görev alırken Adıyaman'a sevk edilen destek ekipleri de valiliğin organizasyonu ile köylerdeki vatandaşlara erzak dağıtımı gerçekleştiriyor.