Of'un yardımları afetzedelere ulaşıyor

Depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Of'tan toplanan yardımlar, Of Belediyesi ekiplerinin de destekleriyle depremzede vatandaşlara ulaştırılıyor.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen yüzyılın depreminde yaralar el birliği ile sarılmaya devam ediyor.

Of'ta başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar da bölgeye ulaştı. Yardımlar, Of Belediyesi tarafından ilk gün bölgeye gönderilen destek ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırılıyor.

Adıyaman Koordinasyon Merkezi’ne bağlı olarak çalışan Of Yerel Destek ekipleri, Hacılar Köyü’nde yaşayan vatandaşlara yardım malzemelerini ulaştırdılar.