Of Belediyesi 19 personel ve iş makineleriyle deprem bölgesinde

Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından deprem bölgesine sevk edilen Of Belediyesi iş makinesi ve personelleri bölgede çalışmalara katılıyor.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin ardından Türkiye’nin dört bir yanından personel ve iş makineleri bölgeye sevk edildi.

Of Belediyesi de 19 personeli ve iş makineleriyle birlikte deprem bölgesinde çalışmalara destek oluyor.

Depremin hemen ardından 1 adet paletli ekskavatör, taşıyıcı kamyon ve 2 adet damperli kamyon ile birlikte 6 personelini Kahramanmaraş’a gönderen Of Belediyesi, 1 kamyonet ve 4 kişilik personelden oluşan yerel destek ekibini de Adıyaman’a gönderdi.

2 adet çöp kamyonu ve 4 adet temizlik görevlisini Kahramanmaraş’a gönderen Of Belediyesi, 1 kamyonet, 1 şoför, 1 mühendis ve 1 teknikerden oluşan 3 kişilik teknik ekip de yıkılan binaların inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın koordinasyonuyla Hatay’da görev yapmak üzere bölgeye sevk etti.

İş makineleri Kahramanmaraş’ta arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında görev alırken Adıyaman’a sevk edilen yerel destek ekipleri de valiliğin organizasyonu ile köylerdeki vatandaşlara erzak ve ihtiyaç maddesi dağıtımı gerçekleştiriyor.