Of Belediyesi mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Of Belediyesi mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Of Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında Of Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Of Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı, Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında yapıldı.

Of Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında Of Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen depreme ilişkin konuşan Başkan Sarıalioğlu, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devlet ve millet el ele vererek bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız" dedi.

BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce, depremin ilk anından itibaren afet bölgesinde yaraları sarmak için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Sarıalioğlu, "Ülkemiz; hepimizi derinden üzen bir depremle sarsıldı. Kırk beş bini aşkın vatandaşımızı kaybettik. Hepsine Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Yurdumuzun her köşesinden olduğu gibi Of'umuzdan da gerek arama kurtarma faaliyetlerinde, gerekse gıda, giyim, yakacak gibi temel ihtiyaçları karşılayacak yardımları afet bölgemize ulaştırdık. Biz hakikaten dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu gösteren büyük bir milletiz. Büyük küçük demeden yardımda bulunan tüm Oflu hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.

OF BELEDİYESİ OLARAK DEPREM BÖLGESİNDEYDİK

Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda oluşturduğumuz yardım toplama merkezine gelen yardımları, lojistik destek sağlayarak deprem bölgesine gönderdik. Bunun yanı sıra, belediyemizden 25 kişilik ekiple her türlü faaliyette, çalışmalarda destek sağladık. Of olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Şuan 15'e yakın arkadaşımız hala bölgede. Of Belediyesi ve AFAD ile birlikte vatandaşlara yardımların ulaştırılması adına lojistik destek veriyoruz.

MECLİS ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR

Mart ayı meclis toplantısında meclis üyeleri, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar ile ilgili; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcıları ve çalışmaya katılan personellere teşekkür ettiler.

Başkan Sarıalioğlu'nun açıklamalarından sonra meclis gündemine geçildi.

Mart ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.