Of'ta sağlık çalışanları yemekte bir araya geldi

Of'ta sağlık çalışanları yemekte bir araya geldi

Of Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı.

Of Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Of'ta düzenlenen programda sağlık çalışanlarının günleri kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Of Belediyesi tarafından geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Of Sahil Hasbahçe Tesislileri'nde gerçekleşen yemekli programa ilçede görev yapan doktordan sekretere kadar farklı branşlardan çok sayıda sağlık çalışanı iştirak etti. Emeklerinden dolayı sağlıkçılara teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışıyla fedakarca çalışan doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Hemşehrilerimizin sağlık ve huzuru için gecesini gündüzüne katan hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, özverili çalışmalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ÖNEMLİ BİR MESLEĞE SAHİPSİNİZ

Sağlık çalışanlarının özveri, fedakarlık ve cesaretle görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Sağlık çalışanı olarak doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında olan önemli bir mesleğe sahipsiniz. Çok kutsal bir görevi ibadet aşkıyla yapıyorsunuz. Çok kıymetli sağlık çalışanlarımız, sevgili doktorlarımız, hemşirelerimiz ve basınımızın temsilcileri, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz organizasyona hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ben hepinizi Allah için çok seviyorum. İyi ki varsınız. Allah başınızdan sizleri eksik etmesin, esirgesin. Ama hakkınız, biz ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Hastanemizin yapımı için defalarca mevcut bakanımızla ve ondan önceki bakanlarımızla hepsini ziyaret ederek gerek çalışanlarımız, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının, özlük haklarının iyileştirilmesi konularında da sabaha kadar harcayan bir kardeşinizim. Allah'a hamdolsun. Bu son dönemde bazı değişiklikler yapıldı.

Kalp krizi geçirdiğim zaman, ambulansla binip hastaneye varıp stent takılması arasındaki süreç bir buçuk saat. İmkanların ne kadar geliştiğini belirtmek için söylüyorum. Yaşayacak günümüz varmış. Allah hepinizden razı olsun. Gününüz tekrar kutlu olsun. Allah ayağınızı taşa değdirmesin. Rabbim gücünüzü, gayretinizi, sabrınızı arttırsın" diye konuştu.

Yemeğin ardından Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer meslekte 30. yılını dolduran İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hüseyin Türker'e plaket takdim etti. İlçeden tayini başka bir hastaneye çıkan Göz Hastalıkları Doktoru Gizem Topaloğlu Çiçek’e ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından plaket takdim edildi.

Ayrıca Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından hizmetlerinden ötürü Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar'a plaket takdim edilirken Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından ise Of Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şaban Uysal'a birer teşekkür plaketi takdim etti.

Program yemek ikramıyla devam etti. Yemeğin ardından Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatma Nur Sarıalioğlu sağlık çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

14 Mart Tıp Bayramı kutlama programına; Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan İrigöz Çağlar, İdari Mali İşler Müdürü Halil Samet Çiftçi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aygün Saral, ilçede çalışan doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.