Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan'ın başlaması dolayısıyla huzur ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının neşe ve sevgi dolu günlerine geri kavuşmaya başladığını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayını değerli kılan nedenlerden birisi, kutsal kitabımız olan Kuran'ın bu ayda indirilmiş olması ve dinimizin temel ibadetlerinden olan orucun bu ay içinde tutulmasıdır. Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayıdır. Allah'ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı aydır. Bu ayı fırsat bilmeli, elden geldiği kadar ibadet edilmeli ve Allah’ü Teâlâ’nın razı olduğu işler yapılmalıdır.

On bir ayın sultanı bu özel ayın, güzel Of'umuzda en güzel şekilde yaşanacağına, kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Beraberliklerimizin ve muhabbetimizin bereketlenmesi için Ramazanlar oldukça önemli bir fırsattır. Bu duyu ve düşüncelerle, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Of'umuz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."