Başkan Sarıalioğlu, 'Ramazan birlikte olunca güzel'

Son olarak Pınaraltı Mahallesi'ne giden Başkan Sarıalioğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her akşam bir mahallede teravih namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya geliyor. Pınaraltı Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde kılınan teravih namazı çıkışında cemaatle sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, ilçe genelinde yapılan çalışmaları anlattı.

OF'UMUZ HEP BİRLİKTE GÜZEL

AK Parti Of İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde çay eşliğinde gerçekleşen samimi sohbette Başkan Sarıalioğlu, "Ramazan ayında mahallelerimizi geziyor, bu mübarek ayın manevi ikliminde komşularımızla birlikte zaman geçiriyoruz. Her akşam bir mahallemizde teravih sonrası ilçemizin sakinleriyle buluşuyor, hem çalışmalarımızı anlatıyor hem de sohbet ediyoruz.

Bu akşam, Pınaraltı Mahalle'miz Merkez Camii'nde eda ettiğimiz teravih namazı sonrası değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu manevi iklimin huzurunda ettiğimiz gönülden sohbetimizi Rabb'im iyiliklere, güzelliklere ve berekete vesile kılsın inşallah.

Ramazan, birlikte olunca güzel. Her ne kadar buruk bir Ramazan da geçirsek komşularımızla birlikte kendimizi daha güçlü ve daha iyi hissediyoruz. Her gün farklı bir camimizde teravih kılıyor, sonrasında komşularımızla bir araya geliyoruz" diye konuştu.