Başkan Sarıalioğlu, Depremzedelerle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Sarıalioğlu, Depremzedelerle İftar Sofrasında Buluştu

Of, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı kentlerden gelen depremzedelere kucak açmaya devam ederken, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Of'ta depremzede misafirler için iftar programı düzenlendi.

Of, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı kentlerden gelen depremzedelere kucak açmaya devam ederken, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Başkan Sarıalioğlu, eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Geçlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel, Of Gençlik Merkezi Müdürü Osman Kuduban, Of Gençlik Merkezi Liderleri ile birlikte Of'ta misafir edilen depremzede vatandaşlarla bir ve beraber olmak adına sosyal sorumluluk projesi kapsamında Of Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen İftar Programı'na katılarak, onlarla birlikte iftarını açtı.

Tek tek masaları dolaşıp, depremzedelerle sohbet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, iftar programında yaptığı konuşmada, "Bugünleri dayanışma ile aşacak, acılarımızı hep birlikte saracağız. Yaraları hızla sarıp tıpkı geçmişte olduğu gibi büyük ve neşeli iftar sofralarını hep birlikte kuracağız inşallah. Rabbim, ibadetlerimizi kabul etsin" dedi.

GÖNÜLLERİMİZ DE SOFRALARIMIZ DA BİR

Of'un hayırseverliğine vurgu yapan Sarıalioğlu, "Cenab-ı Allah böyle bir felaketi bir daha göstermesin diye temennide bulunuyorum. Bu felaket vesilesiyle üzerimize düşeni yapma yönünde Of'umuzun hayırsever, hamiyetperver güzel insanlarının adeta seferber olup, belediye başkanları olarak bizlerin de onların öncüsü, rehberi olma yolunda sadece Kahramanmaraş’a değil, bütün deprem bölgelerine imkânları seferber ettik" diye konuştu.

Depremin ardından başlattıkları yardım seferberliğini hatırlatan Başkan Sarıalioğlu, yaraları sarmaya gayret döneminde olduklarını kaydederek, "Yaraları sarma vaktiydi, üzerimize düşeni yapma vaktiydi. Şuanda normalleşmeye yönelip, yaraları sarmaya gayret dönemindeyiz" ifadelerini kullandı.

Sarıalioğlu, deprem bölgelerine yardımlarını esirgemeyen Oflulara teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Bunları söylerken Of'umuzun güzel insanlarının hayırseverliğin en güzel sınavını verdiğini vurgulamak adına söylüyorum. Sizlere teşekkür ediyorum. İlim, İrfan ve Alimler Şehri olan ve hayırseverler şehri olarak anılan bir şehrin hizmetkârı olmanın Allah'a şükürler olsun mutluluğunu yaşadığımızı paylaşmak adına söylüyorum. Yaşanan depremden dolayı buruk geçirdiğimiz bu Ramazan ayında da hemşehrilerimizle buluşmaya, onlarla sık sık bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum ve Kahramanmaraşlı depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

İftar öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sohbet, dua yapılması ve iftar yemeğinin yenilmesi sona erdi.