Başkan Sarıalioğlu, Ramazan'ın bereketini Oflular ile yaşıyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayında mahalle mahalle, gezerek 11 ayın sultanı Ramazan'ın bereketini Oflular ile birlikte paylaşıyor.

11 ayın sultanı Ramazan, Of'ta bir başka güzel yaşanıyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayında her teravih namazını farklı bir camide kılarken, teravih sonrası vatandaşlarla buluşup, varsa sorunları ve taleplerini yerinde dinliyor.

Yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilikle vatandaşların gönlüne dokunan, bulduğu her fırsatta Oflular ile biraya gelen Başkan Sarıalioğlu, on bir ayın sultan Ramazan-ı Şerif’te de vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Ramazan ayını fırsat bilerek her gün vatandaşlarla kucaklaşmaya özen gösteren Sarıalioğlu, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde tüm Ofluları kucaklıyor.

Bu kapsamda Başkan Sarıalioğlu, Eskipazar Mahallesi Kavak Camii'nde teravih namazı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, vatandaşların görüş ve taleplerini yerinde dinledi.

Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Sarıalioğlu, mahalle sakinleriyle çay sohbetlerine de katılıyor.

AK Parti Of İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde gece geç saatlere kadar vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Sarıalioğlu, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek talep ve sorunlarını dinliyor. Her zaman Oflularla ile iç içe olma sözü veren ve bunu Ramazan'da da sürdüren Başkan Sarıalioğlu, "Milletimiz ile yan yana olmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Her akşam ayrı bir mahallemizde komşularımızla buluşuyoruz. Bu akşamki teravih namazında Eskipazar Mahallesi Kavak Camii'ndeydik. Komşularımızla namaz sonrası çay eşliğinde muhabbetimizi paylaştığımız bu güzel Ramazan akşamı için gönülden teşekkür ediyorum" dedi.