Başkan Sarıalioğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, emek ve alın terinin en yüce değer olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, "Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı önemli bir gündür. Tüm gayretleriyle çalışan, ülkemizin büyümesi ve kalkınması için üretime katkı sağlayan, emek veren, alın teri döken işçi ve memurlarımız başta olmak üzere tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs'ın toplum tarafından önemsenen çok anlamlı bir gün olduğuna vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, şu görüşlere yer verdi:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Ülkemizin gelişmesinde alın teri ve emeğin payı büyüktür. Bu doğrultuda her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.

Hangi sektörde olursa olsun çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmektedir. Emekleriyle geçinen işçilerimizin, karşılaşacakları sorunların çözülmesi ve hak ettikleri ekonomik ve sosyal şartlar altında çalışmaları için her zaman destek olacağız ve elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Bu vesile ile gece-gündüz demeden özveriyle çalışan ve üreten tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum."