Başkan Sarıalioğlu'na eğitimcilerden teşekkür ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'na eğitimcilerden teşekkür ziyareti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti ve eğitim camiası adına teşekkürlerini sundu.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti ve eğitim camiası adına teşekkürlerini sundu.

Of eğitimine yaptığı maddi ve manevi destekleri nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğretmen, idareci ve aile birliği üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundular.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile beraberindeki Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Temel Rıza Kofoğlu, Müdür Yardımcısı Tuna Çakır, Edebiyat Öğretmeni Şerife Çakır, Volkan Bıyıkoğlu, Matematik Öğretmeni Seda Duran, Almanca Öğretmeni Esra Ketanci, Of 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, 28 Şubat İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Demir ve önceki dönem başkanı Deniz Ulusoy Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Sarıalioğlu'na Of'un eğitim hayatına verdiği değerli katkılarından dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten Müdür Kabahasanoğlu "Sayın  başkanım, yoğun programınız olduğunu biliyoruz. Bu yoğunluğa rağmen bizlere zaman ayırıp bizleri kabul ettiğiniz için sizlere kurumum adına teşekkür ediyorum. Eğitimde her zaman yanımızdasınız. Son olarak da özellikle Batman ili Gercüş ilçesi Kozlu Köyü İlkokulu ile kardeş okul olan Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesinin yardımlaşmasında gösterdiğiniz destek ve 28 Şubat İlkokulu'nun mantolanmasındaki destekleriniz için sizlere teşekkür etmek istedik. Eğitim çalışmalarımızda her zaman yanımızda olduğunuz, Of eğitimine vermiş destekler  için teşekkür ediyorum. Bizler "Of Eğitim Ailesi" olarak aile hukuku ile ülkemizin daha güzel yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizler her zaman geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için göreve hazırız. Bu konuda hiçbir zaman geri durmadık, bundan sonrada geri durmayacağız. İnşallah siz değerli eğitimcilerimizle beraber ilçemizde eğitim öğretimdeki başarılarımız yükselerek devam edecek. Sizlerin nezdinde tüm eğitimcilerimize de çocuklarımızın geleceğine ışık tuttukları için çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum. Eğitim her zaman bizim birinci önceliğimiz olmuştur. Bu destekler bizim değil devletimizin desteğidir. Bütün çabamız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, geleceğe en iyi koşullarda, en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamak içindir. Bizler bunun için çalışıyoruz. Eğitimde kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için bütün kurumlar ile birlikte, uyumlu bir çalışma içindeyiz. Bu duygularla bizleri ziyaret eden müdür, öğretmen, idareci ve aile birliği üyelerimize teşekkür ediyorum. Rabbim ayağınıza taş, gözünüze yaş değdirmesin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyarette Of'ta yapılan ve yapılacak olan eğitim çalışmalarındaki işbirliği değerlendirildi.