Oflulardan Türkiye'nin gururunu Togg'a yoğun ilgi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG Of'ta büyük ilgi gördü. Of Belediyesi'nin önünde sergilenen Türkiye'nin Milli otomobili TOGG'a vatandaşlar cep telefonları ile fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg Of'ta büyük ilgi gördü. Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg Of'ta  görücüye çıktı, ilçe sakinlerinin araca ilgisi yoğun oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of'ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bakan Karaismailoğlu Of'a Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg ile geldi. Arabaya Ofluların ilgisi yoğun olurken vatandaşlar fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi.

Bakan Karaismailoğlu’nun bizzat kullanarak Of’a getirdiği yerli otomobil TOGG ise Of Belediyesi önünde getirildi. Of’un özel plakası olan 61 OF 2023 plakası takılan Anadolu Kırmızısı Togg, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Of plakalı Togg'u gören Oflu vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Belediyesi önünde Togg'u inceleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sarıalioğlu, ''Yerli ve milli gururumuz Of'umuza hoş geldin. Konforu, rengi ve donanımlarıyla gerçekten gurur kaynağı TOGG Of sokaklarında. Ülkemizin yeni yüzyılına girerken ülkeleri kıskandıran dev projelerin gururunu yaşıyoruz. Togg da onlardan biri. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, bir zamanlar hayal olan dev projeleri gerçeğe dönüştürüyor. Bu büyük hamle sürecinin devamı için bizler de var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki Of'umuz, Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha büyük destek vererek istikrarın sürmesine katkı sağlayacak'' dedi.

Başkan Sarıalioğlu Togg için ön başvuruda bulunduklarını ancak kurada çıkmadığını belirterek ilerleyen zamanlarda başvuruyu yenileyeceklerini söyledi.