Bakan Karaismailoğlu baba ocağı Of'ta büyük coşku ile karşılandı

Bakan Karaismailoğlu baba ocağı Of'ta büyük coşku ile karşılandı

Bakan Karaismailoğlu baba ocağı Of'ta büyük coşku ile karşılandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu , babaocağı Of'ta esnaf ziyareti yaptı, muhtarlarla ve partililerle buluştu, iftar ve teravihi de Of'ta kıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Oflu hemşehrimiz Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of'ta yoğun bir gün geçirdi.

MİLLİ TOGG'A OF'TA MİLLİ PLAKA

Türkiye'nin Milli otomobili TOGG’a Of’ta Of’a özel olan 61 OF 2023 plaka takıldı.

Kendi kullandığı TOGG otomobili ile Of'a gelen Bakan Karaismailoğlu , Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, partililer ve vatandaşlar tarafından Of'ta büyük coşku ile karşılandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu , baba ocağı Of’a kendi kullandığı yerli ve milli otomobil TOGG’la geldi.

Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlarla selamlaşarak hatıra fotoğrafı çekilen ve bölgede bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanlığı'nda partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Karaismailoğlu’nun bizzat kullanarak Of’a getirdiği yerli otomobil TOGG ise Of Belediyesi önünde getirildi. Of’un özel plakası olan “61 OF 2023” plakası takılan Anadolu Kırmızısı TOGG, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Of plakalı TOGG’u gören Oflu vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.