Bakan Karaismailoğlu Of'ta vatandaşlarla bir araya geldi

Bakan Karaismailoğlu Of'ta vatandaşlarla bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Of'ta 'ben sevdiğim adamla fotoğraf çekilirim' diyerek bakanın yolunu kesti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu , baba ocağı Of'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Of'a Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u kullanarak gelen Bakan Karaismailoğlu , önce AK Parti Of İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu , AK Parti Of İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Beyoğlu Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında teröristler tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit olan Hüsnü Uyan'ın ve Şehit Mehmet Karaca'nın ailelerini ziyaret etti.

Of'ta programlarına devam eden Bakan Karaismailoğlu, Of Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu, Sanayi Sitesinde işletmeleri tek tek gezerek esnaflar görüştü, sorunlarını dinledi, Kadir Gecesinin ve yaklaşan Ramazan Bayramlarının  mübarek olmasını diledi...

BEN SEVDİĞİM ADAMLA FOTOĞRAF ÇEKİLİRİM

Sanayi esnafının Bakan Karaismailoğlu 'nu samimi şekilde karşılaması da dikkat çekti. Sanayi esnaflarından Abdülkadir Öztürk’ün Bakan Karaismailoğlu ’nun esnafları ziyaret ettiği sırada önünü keserek “ben sevdiğim adamla fotoğraf çekilirim” diyerek fotoğraf çektirmesi de dikkat çekti.

Ziyaretlerde Bakan Karaismailoğlu ’na AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu , AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Karadeniz İl Koordinatörü Haydar Revi, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Ofspor Başkanı Olcay Saral ile AK Parti Of İlçe teşkilatı da eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu , baba ocağı Of'ta programlarına devam ediyor.

Of’ta kanaat önderi Nusret Çakıroğlu’nu ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu , burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Kanaat Önderi Çakıroğlu ziyaretinin ardından Pençe Kilit Harekatında Gazi Olan Mehmet Demirtaş’ı evinde ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, ardından Of Merkez Çarşısı esnafının sorunlarını dinledi.

Esnafları sırasıyla ziyaret ederek hepsiyle tokalaşan Bakan Karaismailoğlu ’nun programı Mahalle Muhtarları ile yapılacak toplantıyla devam edecek.

Esnaflar Bakan Karaismailoğlu ’na destek sözü verirken, bir esnafın “Kılıca değil, iş yapana oy verilsin” sözleri ise dikkat çekti.  Esnafların fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Bakan Karaismailoğlu, isteyen her esnafla fotoğraf çektirirken, ziyaretlerde kimi zaman esprili sohbetlerde gerçekleşti.