Bakan Karaismailoğlu Of'ta vatandaşlarla ve partililerle buluştu

Bakan Karaismailoğlu Of'ta vatandaşlarla ve partililerle buluştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ramazan Bayramı’nda baba ocağı Of'ta temaslarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ramazan Bayramı’nda baba ocağı Of'ta temaslarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu , Ramazan Bayramının ilk gününde Of'a gitti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu , Ramazan Bayramı’nda baba ocağı Of'ta temaslarda bulundu. İlk olarak Of Devlet Hastanesi'nde Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ile birlikte ziyarette bulunan Bakan Karaismailoğlu , hastaların bayramını kutladı.

Ardından AK Parti Of İlçe Teşkilatı'nda partililerle bayramlaşan Karaismailoğlu, "Son 20 yılda Türkiye eski Türkiye değil. Memleketimiz gelişsin, vatandaşımız daha iyi şartlarda yaşasın diye uğraşıyoruz. Son 1 yıldır Ukrayna-Rusya Savaşı devam ediyor. Savaşan iki devletle görüşen tek lider Cumhurbaşkanımız. Barış olacaksa da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde olacak. Esamesi okunmayan ülkeden, görüşü aranan ülke haline geldi. Bunların olmasının nedeni hem bu istikrar süreci hem de güçlü liderlerdir. Bu istikrarın devam etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Önümüzde önemli bir seçim dönemi olduğunu belirten Karaismailoğlu, “Bugün bayram ama bizim asıl bayramımız 14 mayısta olacak. Bu 84 milyonun bayramı olacak, bütün mazlumların bayramı olacak. Bütün dünya seçimleri takip ediyor ve Türkiye düşmanları da takip ediyor. Bütün Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu. Biz terörden çok çektik. Şimdi de ittifak adıyla önümüze bunu koydular. Birlik olacağız. Sağcısı solcusu fark etmez. Bu bir memleket meselesi. Of’tan çıkacak ses çok önemli. Vereceğiniz güçlü destekle yürüyüşümüz değişecek. İnşallah şer ittifakını sandığa gömeceğiz. Sandığımıza, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız" değerlendirmesinde bulundu. 

Daha sonra Dernekpazarı’na geçen Bakan Karaismailoğlu , partililerle bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Karaismailoğlu’na, yoğun ilgi gösterildi.