Yenilenen Atatürk Bulvarı'nda öğrenciler Başkan Sarıalioğlu ile fidan dikti

Atatürk Bulvarı öğrencilerin de katıldığı ağaçlandırma çalışması ile güzelleştirildi.

Of'un önemli alanlarından Atatürk Bulvarı yenilenerek trafiğe açıldı. Yenilenen Atatürk bulvarının güzelleştirme çalışmaları da devam ediyor. Bu amaçla Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu öğrencilerle fidan dikerek hem daha güzel hemdaha yeşil bir şehir olması çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun da katıldığı ağaç dikme etkinliği ile çevre düzenleme çalışmalarının önemlibir bölümü de gerçekleştirilmiş olacak.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ağaç dikme etkinliği için;"Daha Yeşil Of için ağaçlandırma etkinlikleri kapsamında; 'Yarın kıyamet kopacağını bilseniz ağaç dikiniz' anlayışı, bilinci ve inancıyla hareket ederek, Of'umuza kazandırdığımız Atatürk Bulvarı Dış Cephe ve Peyzaj Yol Düzenleme çalışmaları alanında ağaç dikmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Daha güzel ve yaşanabilir Of için canla başla çalışıyoruz" diyerek düşüncelerini ifade etti.