Başkan Sarıalioğlu: "Önümüzde iki yol var!"

Seçime sayılı günler kala mahalle ziyaretlerine devam eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, vatandaşlarla sohbet ediyor. Yaklaşan seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, muhalefetin PKK'yı destekleyen HDP ile işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Türkiye yüzyılı için ya FETÖ'cüleri seçip bu sistemi yavaşlatacağız ya da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın yanında olup koşmaya devam edeceğiz" dedi.

HER KÖYDEN BİR ŞEHİT VAR, KANIMA DOKUNUYOR

Muhalefetin, milletin yararına olan herşeye karşı olduğunu söyleyen Başkan Sarıalioğlu, "Yaklaşık beş yüz sene sonra tekrar Ayasofya'yı cami yapmak, yeniden vatandaşın ibadetine açmak Temel Karamollaoğlu'nun zoruna gitti. 'Yeniden burayı müze yapabiliriz' diyor. Şimdi bunların iplerin tamamen FETÖ'nün elinde olduğu her gün açığa çıkıyor. Her gün kendilerini ele veriyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin. Allah bu güzel milletin birliğini, beraberliğini daim etsin. Bizim duamız odur. Keşke muhalefet de öyle olsaydı da yarınlar için bizim bir endişemiz olmasaydı. Benim şahsen bütün bu meselelerin yanında kanıma dokunun en büyük hadise; bu köyde veya komşu köyde ya bir şehit, ya bir gazi var. Bunlara sebep olanları devlet içeri tıkmış. Sen özgürlük adı altında bunların serbest bırakılması için yürüyüş yapıp bunlara özgürlük ve serbest bırakılmasın vaat ediyorsun. Diğer taraftan da ne münasebet bizim terörle bir ilişkimiz yok diyorsun. Ama öbür taraftan PKK'yı destekleyen HDP'yle iş birliği içerisindesin. Gayet açık. Onun için Allah bunlara fırsat vermesin. Allah sandıkta değil sadece. Her zaman, her yerde, havada, karada, denizde. Bu milleti, bu devleti, bu devletin ordularını muzaffer eyle. Ben yaşım elli yedi oldu. Yaklaşık otuz beş senedir de siyasetin içerisindeyim. Koalisyon dönemlerini yaşadım. Koalisyon iktidarlarından sonraki kısmen iktidar olup, muktedir olamama dönemlerini yaşadık. Şimdi Türkiye kendi savaş uçağını, kendi milli savunma sanayisini ve ihracatını ve enerjisinin kat be katı arttırdı. Arttırma yolunda da önümüzdeki yüzyıl Türkiye yüzyılı olacağı için daha fazlasını yapması gerektiği için ya FETÖ'cüleri seçip bu sistemi yavaşlatacağız ya da Tayyip Erdoğan'ın, devletin, Cumhur İttifakı'nın yanında olup yürümeye, koşmaya devam edeceğiz. Önümüzde iki tane alternatif var. Onun için bana kızabilirsin. Mustafa abiye kızabilirsin. Ama devlete kızamazsın. Allah bu devlete güç kuvvet versin" dedi.