Of Belediyesi'nin 9 yeni personel alımı için kura heyecanı yaşandı

Of Belediyesi'nin 9 yeni personel alımı için kura heyecanı yaşandı

Of Belediyesi tarafından yapılan kura çekimi ile 5 adet Temizlik İşçisi ve 4 adet de Çöp Kamyonu Şoförü olmak üzere 9 yeni personel alımı gerçekleştirildi.

Of Belediyesi tarafından yapılan kura çekimi ile 5 adet Temizlik İşçisi ve 4 adet de Çöp Kamyonu Şoförü olmak üzere 9 yeni personel alımı gerçekleştirildi.

Of Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerinin daha verimli ve daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla emekli olan personellerin yerine 9 yeni personel alımı gerçekleştirildi.

İŞKUR aracılığı ile çıkılan ilan sonucunda 1-4 Ağustos tarihleri arasında başvuruları alınan 5 adet Temizlik İşçisi ve 4 adet de Çöp kamyonu Şoförü iş pozisyonu için belediyenin toplantı salonunda kura çekimi yapıldı.

Başvuru sürecinde Temizlik İşçisi iş pozisyonu için 24 kişi başvuru yaparken Çöp Kamyonu Şoförü iş pozisyonu için ise toplam 28 kişi başvuru yaptı. Belediyenin daire amirlerinden oluşan 7 kişilik komisyon tarafından yapılan inceleme neticesinde başvuru şartlarını taşımayan kişiler elenirken Temizlik İşçisi iş pozisyonu için 11, Şoför –Yük Taşıma iş pozisyonu için ise 13 başvuru geçerli kabul edilerek toplam 24 kişi için kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi törenine katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu adaylara bir konuşma yaparak bol şanslar diledi. Başkan Sarıalioğlu konuşmasında; "Öncelikli olarak çekilecek kuranın herkes için hayırlı olmasını diliyorum. En adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi için arkadaşlarımız her türlü çalışmayı yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah en ihtiyaçlı olanınız kazanır. Doğrusu hepinizin ihtiyacı var ki buradasınız. Ama ben gene de en ihtiyaçlı olanınıza çıkmasını temenni ediyorum. Hepinize bol şanslar diliyorum. Kurada çıkan arkadaşların gerekli güvenlik incelemeleri yapılıp inşallah en kısa sürede sözleşme imzalanıp göreve başlayacak. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin" dedi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kura süreci ile ilgili bilgiler verilen adaylar, önce kura sıralaması için sıra numarası çektiler. Kura sıralamasının ardından adları okunan adaylar kendi kuralarını kendileri çekerek bir anlamda kendi kaderlerini de kendileri belirlediler.

Of Belediyesinin Sosyal Medya hesabından canlı olarak da yayımlanan kura çekiminde 5 asıl ve 3 yedek Temizlik İşçisi ile 4 asıl ve 2 yedek Şoför adayı belirlendi.

Kura sonucunda işe girmeye hak kazanan 9 personel, gerekli evrak işleri ve güvenlik soruşturmalarının ardından çalışmaya başlayacaklar.

Komisyon üyeleri ile kura sonucu kazanan adayların toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.