TKDK Trabzon'dan Sarıalioğlu'na Ziyaret

TKDK Trabzon'dan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu ve İletişim Uzmanı Muhammet Kant Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kurum faaliyetleri hakkında Başkan Sarıalioğlu’na bilgi veren Aydoğdu, Of ilçesinin sahip olduğu potansiyel turizm kaynakları konusu üzerinde durdu. Koordinatör Aydoğdu, Of ilçesinin sahip olduğu potansiyelin harekete geçirilmesi noktasında IPARD programı kapsamında TKDK olarak Turizme destek verildiğini,  turizmin alanlarının gelişmesinde önemli bir rol üstlendiğini, Bu kapsamda TKDK tarafından sunulan Turizm hibe desteklerinden Of İlçesinin azami ölçüde yararlanmasını ümit ettiklerini dile getirdi. 

Başkan Sarıalioğlu Trabzon TKDK İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu ve beraberindeki heyete yapmış oldukları ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu, TKDK’nın yapacağı çalışmalar ve girişimcilere vereceği desteğin büyük yarar ve kazanç sağlayacağından emin olduğunu belirtti. Bu konuda Of Belediyesi olarak vatandaşların bu hibe desteklerinden haberdar olmaları ve faydalanabilmeleri içinde destek vermeye hazır olduklarını belirtti.