Başkan Sarıalioğlu: Biz bir ekibiz, Of için hep beraber çalışıyoruz

Başkan Sarıalioğlu: Biz bir ekibiz, Of için hep beraber çalışıyoruz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 197’nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Of Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 197’nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Of Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkan Sarıalioğlu Zabıta Haftası'nı kutlayarak, "Biz bir ekibiz, Of için hep beraber çalışıyoruz" dedi.

ZABITA DEMEK, GÜVEN DEMEK

Zabıta personelinin, belediyenin görünen yüzü olduğunu vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Mesai mefhumu gözetmeksizin, toplumsal düzeni sağlamak için çaba sarf eden Zabıta Teşkilatımızla ile bir araya geldik. Biz bir aileyiz. Vatandaş memnuniyetini esas alan çalışma anlayışımızla her gün sokakta, disiplini, güveni sağlayan zabıta personelimize, fedakarca, gönülden çalışan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Haftanızı gönülden kutluyorum. Emek ve katkılarınız için bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Zabıta Teşkilatımızın 197'nci Kuruluş Yılını kutluyor, Zabıta Haftasını tebrik ediyorum" dedi.

DEĞERLENDİME TOPLANTISI

Program Başkan Sarıalioğlu'nun konuşmalarının ardından Zabıta Müdürlüğünün çalışmaları hakkında gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı ile devam etti. Programında sonunda Zabıta Müdürü Ömer Saral ve ekipler, düzenlenen programdan dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür dileklerini iletti.

Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programında Zabıta Müdürü Ömer Saral ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar da bulundu.