Başkan Sarıalioğlu'ndan 100. yıl çağrısı: Yer gök bayrak olsun

Başkan Sarıalioğlu Of halkına yaptığı çağrıyla Cumhuriyet Bayramı nedeniyle şehrin Türk Bayraklarıyla donatılmasını istedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Of halkına Türk Bayrağı çağrısı yaptı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı, ülkemizin dört bir yanında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Of'ta da düzenlenen çok sayıda etkinlikle 100.yıl kutlanıyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla 29 Ekim 2023 Pazar günü idrak edilecek olan Cumhuriyet Bayramı gününde Of'un bayraklarla donatılmasını istedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da; "Haydi Of, As Bayrakları. Cumhuriyetimizin 100.yılında Of’umuzun dört bir yanını Türk Bayraklarımızla donatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ülkemizi ve şehrimizi ay yıldızlı bayrağımızla donatıyoruz. As bayrakları canım Of'um, Yer gök bayrak olsun! Şimdi sıra sende, Haydi OF" ifadelerine yer verdi.