Bölümlü Mahallesi’nde İftar Yemeği

Bölümlü Mahallesi’nde İftar Yemeği

Ramazanın bereketini mahalle iftarlarıyla paylaşan Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, bu kez iftar sofrasını Bölümlü Mahallesi’nde kurdu.

Bölümlü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.  

Mahalle iftarları sayesinde komşuların, arkadaşların ve mahalle sakinlerinin aynı sofra etrafında bir araya geldiğine dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, "Bu sofralarda muhabbetimiz, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Tüm mahalle bir araya geliyor. Yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu ramazanda da bu kutlu ayın ruhuna uygun etkinlikler düzenleniyor" dedi. 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine oy vererek hizmet etme fırsatı tanıyan hermşerilerine teşekkür eden Sarıalioğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi için sizlerin oylarınıza talibiz" dedi.