Başkan Sarıalioğlu'ndan öğretmenlere okullarında ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu öğretmenlere çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of merkezde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladı.

İlk ziyaretini Of Şehit Ahmet Türkkan Çok programlı Anadolu Lisesi'ne gerçekleştiren Başkan Sarıalioğlu, çiçek takdim ederek günlerini kutladıkları öğretmenlerle öğretmenler odasında bir süre sohbet etti.

İkinci ziyaretini Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu'na gerçekleştiren Başkan Sarıalioğlu, burada da öğretmenlere çiçek takdim ederek günlerini kutladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden protokol üyeleri çay ikramının ardından okuldan ayrıldı.

Son ziyaretini Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu'na gerçekleştiren Başkan Sarıalioğlu burada öğretmenlere karanfil çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

Ziyaretlere Kaymakam Demirer ve Başkan Sarıalioğlu'nun yanı sıra Of İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Of Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Gündoğdu ve Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar katıldı.