Of'ta zabıtalar denetimleri sıklaştırdı

Of'ta zabıtalar denetimleri sıklaştırdı

Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir Ramazan ayı geçirmesi amacıyla Ramazan öncesi başlattıkları denetimlerini Ramazan ayı boyunca da aralıksız olarak sürdürüyor.

Denetimlerinde halk sağlığını ön planda tutan Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınların yanında mahallelerde satış yapan market ve bakkalları da sıkı denetime aldılar.  

İlçe genelindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler son kullanma tarihi dolan bir çok ürüne el koydu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri  "halkımızın temiz ve sağlıklı ürünler tüketmesi için gayret ediyoruz. Özellikle Mahallelerde gıda satışı yapan esnaflarımızın bu konuda daha dikkatli ve duyarlı davranmalarını istiyoruz.  Halkımızın tarihi geçmiş veya kullanılmayacak görünümü olan gıdaları almamaları ve bu gibi gıda satanları Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ihbarda bulunmalarını istiyor ve bekliyoruz"  diye vurgu yapan yetkililer, ayrıca özellikle bayram üzeri daha da yoğunlaşacağını belirttiler.