Başkan Sarıalioğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Özellikle birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yapan Sarıalioğlu, mesajını şu sözlerle devam ettirdi.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğuna vurgu yapan  Başkan Sarıalioğlu Ramazan Bayramı mesajında; "Değerli  hemşehrilerim, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Ramazan Bayramını daha milletçe idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı, kardeşlik ve dostluk bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiren, paylaşma ve yakınlaşmanın en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir. Bayramlar, merhamet duygularımızı harekete geçiren, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayan günlerdir. Barış, huzur ve kardeşliğin sergilendiği güzel Ofumuzda hemşehrilerimin bayram günlerini bu duygularla en iyi şekilde değerlendireceğine inancım tamdır. Bu vesileyle, Oflu kardeşlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını en kalbi ve samimi duygularımla tebrik ediyorum. 

Ramazan Bayramının milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, barışa, dostluğa, kardeşliğe ve muhabbete vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi.